Wednesday, June 17, 2009

''warm wishes''

Nak share satu video yang di'share' oleh seorang sahabat tatkala diri yang gersang dek exam ni minta sesuatu...


ditujukan khas buat semua^^




dekuju moc...


Exam oh exam...
Banyak pros...banyak jugak cons nye
Kadang-kadang aku benci exam
Buat kita jadi lalai & leka dalam dunianya
Tapi kadang-kadang aku bersyukur ada exam
Buat kita sedar banyak benda & lebih peka
Exam tak salah
Segalanya bergantung pada kita
Macam mana nak handle
So that fizikal, roh, emosi, & mental tak terdera
Usaha sedaya mungkin
Tapi jangan sampai Ilah berubah arah
Selebihnya, kita tawakal
Natijah bukan urusan kita
Yang dinilai oleh Dia adalah usaha
Moga termasuk golongan yang diredhaiNya..


Selamat bermujahadah semua!

sejak nk exam ni, rajin bebeno menulis blog..huhu (tengah 'kebulur' ni sebenarnya, nak 'nasikkkk'! Nak makan 'nasi' ramai2..nak sharing-sharing...tak best 'makan' sorang-sorang..tak 'kenyang')..^^

(bila baca balik macam monster tengah lapar..^^)

2 comments:

lynawan said...

such a precious gift in this time of the year.thanks a lot!

anbahmie_10 said...

(^-^)..lina, congratz!!! alhamdulillah..~~hehe, pulun anat plak..